Кажете някой трик за премахване на газовете моля,че ми писна да ме връщат на прегледа.Тук в Еспания страшно много държат за това.
Известие
Collapse
No announcement yet.
вредни газове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от geivmi Покажи съобщениеКажете някой трик за премахване на газовете моля,че ми писна да ме връщат на прегледа.Тук в Еспания страшно много държат за това.
Иначе - катализатор си трябва
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеима една тема в общи приказки за някакви хапове...поразгледай!
Иначе - катализатор си трябва
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Ела си в България тук все още няма да ти създават такива проблеми
...или пък е минавй тук на преглед....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от geivmi Покажи съобщениеКажете някой трик за премахване на газовете моля,че ми писна да ме връщат на прегледа.Тук в Еспания страшно много държат за това.
Comment
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениемомчета от каде да си манера 15 сантиметра траба за ауспуха
Първоначално публикувано от alfaniko1 Покажи съобщениеtigar,i mene me vra6taha samo una ves.i na4ina e gaz predi da otide6 na pregleda do tenekiata.pu6i za6toto ne kara6 kolata mnogo.ne i dava6 da zagree i togava na 4eloto na butaloto se nabira nagar i sled tova izgarianeto ne e palno.zatova predi da mine6 ia pili6 kolkoto moje i triabva da e zagriala dobre0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеПредполагам от сервиз за ауспуси. Не ми се вярва някой да ти откаже 15-20см. Или отиваш в пункт за изкопуване на метали и си режеш от някое гърне с подходящ размер.
Колега моля те пиши на кирилица.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment